Ervaringen


Prettig Thuis, Zorgbalans

Ineke hebben wij van augustus 2020 tot april 2021 ingehuurd om sturing te geven aan een 13-tal teams van Prettig Thuis die het VPT leveren. Ondanks het feit dat het wegens de corona crisis niet altijd mogelijk was om elkaar fysiek te treffen heeft zij snel een band kunnen opbouwen en het vertrouwen gekregen van de teams. Zij is op een respectvolle en eerlijke manier omgegaan met de medewerkers en is daarbij op een presente wijze de verbinding aangegaan met hen. Ineke heeft de medewerkers gecoacht om op een constructieve manier samen te werken en het beste uit zichzelf te halen. Daarbij zijn zij gestimuleerd om zelf met oplossingen te komen en de verantwoordelijkheid zelf op te pakken. Daarnaast heeft Ineke een grote rol gespeeld in het optimaliseren van processen binnen Prettig Thuis, waarbij zij heeft laten zien over een uitstekend analytisch vermogen te beschikken.

Wijkzorg Amsterdam Oost

Ineke huren wij sinds 2019 in voor het geven van groepstrainingen en het coachen van teams met ontwikkelopdrachten. Zij maakt direct een persoonlijke connectie met mensen en creëert een sfeer van openheid, veiligheid en vertrouwen. Ineke heeft sneller dan anderen een weg gevonden binnen de complexe materie en het krachtenveld. Zij is grondig, compleet en loopt op de zaken vooruit. Ineke doorziet situaties snel die zij benadert met een positieve en constructieve instelling. Zij weet waar beweegruimte is of waar knopen doorgehakt moeten worden. Haar werk is absoluut van kwalitatief hoog niveau.

Annet

Vorig jaar ben ik gaan zoeken bij wie ik terecht kon met mijn hulpvraag. Door de aansprekende bijschrijving van haar werkwijze kwam ik terecht op de website van Ineke. In ons eerste gesprek viel me al op hoe zorgvuldig en met inleving zij mijn vraag wist bij te slijpen tot een werkbare en behapbare hulpvraag. In onze ontmoetingen die volgden ben ik dichter bij de kern gekomen van waar ik aan wil werken. Ineke heeft mij daarbij op professionele en betrokken wijze begeleid. Blij dat ik haar heb ontmoet en ik hoop na mij nog vele anderen.

Bureau HHM - onderzoek en advies

"Zowel in projecten als bij HHM intern heb je een grote mate van bevlogenheid laten zien. Je werkt vanuit intrinsieke motivatie. Als van nature maak je een verbinding met de ander en dit is ook erg belangrijk voor jou: van mens tot mens. In een team straal je positiviteit, rust én bevlogenheid uit en weet je de juiste interventies te doen om het team een stap verder te helpen. Ook ben je betrokken geweest bij het ontwikkelen van een besturingsfilosofie voor een woonzorgcentrum. Vanuit de visie van die organisatie heb je een sterke doorvertaling gemaakt naar bij deze zorgorganisatie passend leiderschap."

Yvonne

Door samen met jou te oefenen, te groeien in de bewustwording van gedachten, emoties en lichaamssensaties en te bewegen, heb ik geleerd mijn spanningen wat meer te reguleren. Als ik me nu gespannen voel pas ik de geleerde oefeningen toe, waardoor de spanning afneemt. Jouw manier van benaderen is persoonlijk. Je hebt aandacht, respecteert mijn wensen, houdt gepaste afstand en hebt humor. Ik voel me daar erg prettig bij.